Отиди: curtisinstruments.com

Curtis / Balkan

← Обратно в новини

Компанията майка и дъщерните й подразделения празнуват важни годишнини

11/12/2014

Всяка годишнина на компанията означава успех, отразява съзидателната сила на нашия колективен труд и здравите позиции на Curtis на международните пазари. Днес над 950 работници в 15 точки на света са част от глобалното семейство на Curtis. С упоритост и постоянство отстояваме и развиваме нашия бизнес за доброто на всички нас.  Успеха във всяко едно от нашите подразделения означава успех за всички.
55Anv_WebMed.jpg

Нека първо обявим голямата новина за Curtis Mаунт Киско в Ню Йорк- седалището на нашата корпорация. През 2015 компанията ще отпразнува 55- та годишнина от основаването си. Началото на компанията е положено през далечната 1960 в един офис под наем, зад двор в който се е съхранявал дървен материал. Днес ние вече сме глобален лидер в технологията за контрол и екипировка на електрически превозни средства и свързаните с тях продукти. Компанията представи и новото си лого, което символизира всичките 55 години на иновативност и отлично качество. Предвид наближаващата годишнина, вече започнахме да разпространяваме новото лого. 

Curtis/Balkan в София- България, създаден през 1989, като един от основните производствени центрове на компанията-майка, скоро чества своята 25-та годишнина. На 27 септември българския клон на компанията отпразнува своята годишнина с ден на отворените врати и тържество, на което бяха поканени всички работещи във фирмата, заедно със семействата си. На тържеството присъстваха и редица важни гости като Питър Литгоу и Валентин Георгиев от Американската търговска камара в България, Емили Танева, от търговското представителство към посолството на САЩ , Кръстьо Морев и Живко Даскалов от „Транспортна електроника", Венцислав Цанков и Иван Петков от „Виа Комплект", Боряна Димова, Петко Димитров и Елизабет Сиди от Прайсуотърхаускупърс, както и Костадин Арнаудов, който е съучредител на Къртис/Балкан съвместно с Едуард Маруел. На тържеството присъствха още Стюарт Маруел, Президент на компанията Curtis, Стив Лангдън, Вицепрезидент отговарящ за производствената част, както и Ан Папелиас, Вицепрезидент човешки ресурси. Стюарт Маруел подари на Къртис/Балкан възпоменателен сертификат по повод годишнината.

Успехите на Къртис/Балкан през всичките тези 25 години като водещо производствено звено на компанията и търговски портал към страните от Източна Европа и Балканите, се дължат на неизменната отдаденост и постоянство в поддържането на отлично качество. Къртис/Балкан е високо ценен заради големия принос за трайния успех на Къртис по целия свят.

CurtisBalkan25EmblemRGB_72.jpg

Anniversary_Certificate.jpg

bilyana.JPG

DSC02311.JPG

DSC02313.JPG

DSC02356.JPG

IMG_1752.JPG

IMG_2621.JPG

IMG_3639.JPG

IMG_2677.JPGIMG_2688.JPG