Отиди: curtisinstruments.com

Curtis / Balkan

(Моля включете субтитрите)

Видео

Да обиколим света с Къртис Инструментс

Представяне на Къртис Инструментс

Най-добрата технология за AC контролери в отрасъла ...

eSeries.pngсерия

Най-безопасната.

Архитектурата на двоен микропроцесор съответства на, или надвишава най-новите международни изисквания за функционална безопасност.

С несравними работни характеристики.

По-трайни и по-ефективни, с разширени функционални възможности, подобрени технически характеристики и прост алгоритъм за автоматично задаване на параметрите. Мощен, усъвършенстван основен микропроцесор на 64 MHz и разширена FLASH памет.

С неограничена гъвкавост.

Превъзходна програмируемост с минимални усилия. Конфигурируема способност за CAN мултимастер комуникация чрез фирмения програмен език Vehicle Control Language (VCL).

Най-надеждната.

"Къртис" трупа от десетилетия опит в сферата на контролерите и, като световен технологичен лидер, е продала милиони от тях.

Всичко това е вярно!

Но е прекалено многословно. Да го кажем съвсем просто:

Къртис = Увереност

Както и някой, който да ви помогне в работата!

Свържете се с член на нашия екип - вашият партньор в системната интеграция за индустриални кари.

И най-опитните производители на оригинално оборудване за електромобили могат да се затруднят от съвременната високоспециализирана, усъвършенствана технология на контролерите. Ние от "Къртис" разбираме това – и предлагаме решение. Ще ви осигурим експертен партньор, който да ви помага от началото до края, на всеки етап от процеса.

Всички наши инженери са част от инженерния ни екип за обслужване на клиентите с изключително богат опит, работещ с ентусиазъм по цял свят. Всеки член на този висококвалифициран екип е готов да окаже помощ на основните производители на оригинално оборудване в разработването на най-съвременни продукти. Глобалната ни мрежа превръща "Къртис" в продължение на собствения ви инженерно-технически отдел.

Ние ще работим заедно с вас, за да уточним работните параметри, да проектираме и изградим пълна система за управление на електромобилите ви, така че да можете да произвеждате възможно най-добрите електромобили.

Готови сме да ви помогнем.

Богатство от нови функции и възможности

Нови контролери от серия Е

Отговарят на стандартите за функционална безопасност EN ISO 13849-1:2009 и актуализирания EN 1175-1:1998+A1:2010.

Цветни контролни LCD дисплеи за автомобили

enGage®

Програмируеми, съвместими с CAN enGage® VI и VII с пълна интеграция на входно-изходните канали. Съвместява функциите на цял панел в един дисплей.

Нашата премиера

Ново видео за Acuity®

Най-новата, най-точната, най-надеждната и най-пълната информация за автомобилни акумулатори, разяснена в кратко видео.

enGageVIFront2.jpgМаунт Киско, Ню Йорк. Компанията Curtis Instruments, Inc., световен технологичен лидер в контролно-измервателните прибори за автомобили, представи нов продукт от enGage® серията базирани на програмируеми микропроцесори, съвместими с CAN измервателни уреди с мощни входно-изходни възможности за лесна системна интеграция. Моделът Curtis enGage® VI е компактен, с 3,5-инчов дисплей, идеален за широка гама приложения при стандартни и офроуд електромобили, включително за транспортни и промишлени цели, комуналното стопанство и развлекателния сектор.

Новият enGage VI осигурява истинска универсалност на производителите на оригинално оборудване (OEM), които могат да избират между завършени устройства и модули. Конструкторите на измервателни уреди се възползват от предимствата на красива и ефективна гама от графични възможности, цветове, форми и линии, както и варианти на захранване от 12–48 V DC или 60–144 V DC. Гъвкавостта при персонализирането на екраните е почти неограничена. Дисплеите enGage® VI & VII са една палитра, която позволява на OEM производителите да проектират уникален, специален и напълно персонализиран панел, изцяло пригоден към приложението, със завършената гъвкавост да осигури съответствието на измервателния уред с изискванията на автомобилния дисплей, възпроизвеждайки множество функции и показания от контролно-измервателните прибори на базата на дефинираните от OEM производителите функционални и оперативни системни параметри и прагови стойности. Моделите enGage® VI & VII могат да бъдат контролирани и конфигурирани чрез фирмения програмен език Curtis Vehicle Control Language (VCL) от контролер Curtis AC.

Както и неговият предшественик, enGage VII с 5,7-инчов дисплей, по-компактният enGage VI се отличава с изключително отчетлив, лесен за четене LCD екран с висока резолюция за оптимален преглед. Богатите, ярки цветове, ясните изображения, силният контраст и живото висококачествено възпроизвеждане на цветовете осигуряват идеалната палитра за създаване на практически неограничен избор персонализирани екрани.  Устройството има два входа за цветен видеосигнал, като и двата приемат формат NTSC или PAL.  Моделът enGage VI се интегрира с лекота с променливотоковите контролери Curtis AC за контрол на скоростта на автомобила и входни устройства без изискване за допълнителен код и е напълно съвместим с CAN системи —CANopen, SAE J1939; освен това си взаимодейства с всеки CAN възел от бордовата мрежа на автомобила.

Ново

enGage ® VI

Програмируем 3,5-инчов контролен дисплей за автомобили с CAN. Универсални, мощни и гъвкави контролни уреди Curtis enGage с компактни размери.